f @

Obecně vzato, MAGU se vyznačuje nejen sladkokyselou až octovatělou chutí, ale hlavně svojí řízností. Chuťově přípomíná šampaňské.  Každá z našich verzí se samozřejmě liší svými chuťovými podtóny v závislosti nejen na ingredience, ale i způsob ochucování. Naše metoda ochucování s využitím za studena lisovaného ovoce, louhováním bylin, či druhotně fermentovaných domácích puree dodává našemu počátečnímu raw produktu nejen její sváráznou chuť, ale dále také pak obohacuje její nutriční profil. Každá z našich kombuch v sobě tak může skrývat například hrst fermentovaných čerstvých malin, desítky gramů  drceného zázvoru, nebo například několik listů louhované bazalky. Mimo to, každá z našich příchutí v sobě ukrývá kombinace louhovaných či fermentovaných adaptogenů, jež sice nehrají výraznou roli v chuťových podtónech, ale svojí interakcí se stávajícími látkami s sebou přinášejí další zdraví prospěšné přínosy.