f @

Kombucha jako taková je zkoumána vědeckými ústavy po mnoho desítek let. Za tu dobu vzniklo několik desítek vědeckých studií ukazující na její zdraví prospěšně a antikarcinogenní účinky. MAGU KOMBUCHA vzhledem k její nepřímému molekulárnímu šlechtění, mikrobiologické kultivaci a obsahu mnohonásobného vyššího množství prospěšných mikroorganismů na 1 mm krychlový oproti tradiční kombuche, má s tradiční kombuchou mnoho společného, ale svým vědeckým pojetím a finálním složením se staví nad rámec tradičně vyráběné, či podomácku fermentované kombuchy.

Faktem je, že zhotovení studií je velice nákladnou záležitostí a často trvá roky. My jsme se i tak nicméně do něčeho takového již pustili a momentálně tak probíhá nad rámec našeho interního vývoje, vědeckou institucí zaštítěný mikrobiologický výzkum našeho produktu, jenž by měl v konečném měřítku potvrdit, to co nám již ukázal náš vlastní interní výzkum. Budeme vás průběžně informovat.